Έκλεισαν οι δρόμοι για το Τρόοδος-Κατολίσθηση πετρών και αποκοπή δέντρων (vids)
20:51 - 30 Ιανουαρίου 2021

Έκλεισαν οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στην περιοχή που προκάλεσαν κατολισθήσεις πετρών ενώ αποκόπηκαν και δέντρα.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου Τροόδους) είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα λόγω κατολισθήσεων πετρών, όγκων χώματος και αποκοπών δέντρων.
Την ίδια στιγμή στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τη Σκαρίνου και Λεμεσού - Πάφου ιδιαίτερα στις περιοχες της Πέτρας του Ρωμιού και Πισσουρίου, λόγω έντονης βροχόπτωσης και ανέμων, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.
