Στην Γερμανία για την μεγάλη μάχη ο μικρός Παναγιώτης-Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας

Μεταφέρθηκε στην Γερμανία ο μικρός Παναγιώτης, που γεννήθηκε στις 16/11/2020 και χρειάστηκε να νοσηλευτεί άμεσα στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, χωρίς η οικογένειά του να γνωρίζει τι είναι αυτό που τον αναγκάζει να μείνει μακριά τους και πριν οι ίδιοι μπορέσουν καλά-καλά να τον αγκαλιάσουν. 

Ο μικρός Παναγιώτης, έπαθε σπασμούς και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο Μακάρειο, όπου επί έναν ολόκληρο μήνα, όπως τονίζουν οι γονείς σε επιστολή τους προς τα ΜΜΕ, δεν τους ενημέρωνε κανείς για την κατάστασή του.

Μέσα από επιστολή τους οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη για την πολύτιμη βοήθειά της. Όπως τονίζουν, η κ. Γιαννάκη ήταν η μόνη που ενδιαφέρθηκε από μόνη της για τον γιό τους και φρόντισε ώστε να μεταφερθεί στην Γερμανία, όπου ενημερώθηκαν ότι πάσχει από μια σπάνια νόσο.

«Χωρίς την πιο πάνω παρέμβαση, το μωρό θα παρέμενε στην Κύπρο και όπως μας είπαν οι γιατροί με αβέβαιο μέλλον και λίγες πιθανότητες ζωής».

Συνεχίζονταν αναφέρει ότι όσες πόρτες χτύπησαν, ήταν όλες κλειστές εκτός από της κ. Γιαννάκη. «Την ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ο Θεός να της ανταποδίδει όλες αυτές τις καλές πράξεις που κάνει… Για εμάς σίγουρα το νέο έτος ξεκινά πιο θετικά εξαιτίας της κ. Γιαννάκη για όσο ζούμε θα την ευγνωμονούμε».

Δειτε Επισης

Ξεπέρασαν τις 1500 οι αιτήσεις για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Σε ισχύ μέχρι 23 Ιουνίου
Νέος «νόμος» στα κατεχόμενα αυξάνει τις ακίνητες περιουσίες που μπορούν να αγοράσουν πολίτες της Τουρκίας
Με γεωτρήσεις και μικρές αφαλατώσεις προσωρινά η υδροδότηση Πάφου μέχρι να μπει σε λειτουργία η μόνιμη μονάδα
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ρώσων και Ουκρανών στην Κωνσταντινούπολη-«Μη ρεαλιστικά τα αιτήματα της Μόσχας»
Επίσημη έναρξη των ηλεκτρονικών διασυνοριακών υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο
Εξετάστηκε μάρτυρας που παρείχε υπηρεσίες σε επενδυτές για το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων
Διάθεση €24 εκατ. για ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και ψηφιακού μετασχηματισμού του εκπαιδευτικού συστήματος
Αναλύουν το ενδεχόμενο εμπορικής συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ οι Κύπριοι ευρωβουλευτές
Βρέφος τεσσάρων μηνών βρέθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά στο Αίγιο-Συνελήφθησαν οι γονείς του για διακίνηση
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες Ουκρανών-Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω ύβρεων και αμοιβαίας καχυποψίας