Aυτό είναι το ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε για το parody λογαριασμό της Γιολίτη

Στη δημοσιοποίηση του εντάλματος έρευνας που εξασφάλισε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της υπουργού Δικαιοσύνης για parody λογαριασμό στο Twitter, προέβη ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευά.
 
Όπως αναφέρεται, «υπάρχει εύλογη αιτία να πιστεύεται ότι στην οικία υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα μέσα αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων που περιέχουν δεδομένα, τα οποία αφορούν πλαστογραφία σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσωπικά δεδομένα, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020 στη Λάρνακα».
 
Το ένταλμα, εξουσιοδοτεί την Αστυνομία να προβεί σε έρευνα στην οικία της γυναίκας, ώστε να ερευνήσει και να προχωρήσει σε κατάσχεση τεκμηρίων, ενώ αναφέρεται ότι σε καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα, προέβη η υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, καταγγέλλοντας ότι «άγνωστος/οι δημιούργησαν πλαστό λογαριασμό στο twitter, με το όνομα και τη φωτογραφία της. Ο πλαστός λογαριασμός αρχικά είχε την ονομασία Έμιλυ Καρντάσιαν, όμως στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Lady Έμιλυ Καρντάσιαν Duchess of Yiolou και ανταποκρίνεται στο σύνδεσμο … Το πρόσωπο που δημιούργησε και διαχειρίζεται τον εν λόγω λογαριασμό, δηλώνει στην κατάσταση status του λογαριασμού, τα ακόλουθα: Parody Account of Emily Kardashian Yioliti, Fashion Icon, Rich Lawyer, Instagram Influencer, Socialite,ex EAC Chairman *Minister of Justice, Banana Republic».
 
Επίσης, όπως αναφέρει το σχετικό ένταλμα που δημοσιοποίησε ο νομικός Μιχάλης Παρασκευά, «στον πλαστό λογαριασμό μεταξύ άλλων δημοσιεύονται διάφορες φωτογραφίες της υπουργού, αλλά και του πατέρα της, τις οποίες συνοδεύουν προσβλητικά σχόλια».
 
Υπενθυμίζεται ότι, σε ανάρτησή της η Έμιλυ Γιολίτη, είχε αναφέρει πως δεν προτίθεται να προχωρήσει νομικά εναντίον της γυναίκας, ο δικηγόρος της οποίας απορρίπτει την οποιαδήποτε διασύνδεσή της με τον εν λόγω λογαριασμό.  

 

Δειτε Επισης

Μνημόνιο Συνεργασίας με «Αττικόν» υπέγραψε το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου
Προθεσμία ως την Τετάρτη το βράδυ στη Χαμάς από Ισραήλ για να απαντήσει στην πρόταση εκεχειρίας
Ανακήρυξη 29 κοινοταρχών χωρίς ανθυποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Πάφου
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο οκτώ Κοινοτάρχες της Εκλογικής Περιφέρειας Λάρνακας
Ρωσικός βομβαρδισμός σε σιδηροδρομική υποδομή του Χαρκόβου-Σκοτώθηκε ένας 20χρονος
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Στα σχολεία της Τουρκίας η «Γαλάζια πατρίδα»-Πώς θα παρουσιάζεται το Κυπριακό και η Γενοκτονία των Ποντίων
Βίντεο-ντοκουμέντα από την έκρηξη σε βενζινάδικο και τοποθέτηση βόμβας σε κάβα στην Ελλάδα
Ηγετικό περιφερειακό ρόλο αναγνώρισε στην Κύπρο ο Σούνακ-Συζήτησε τις εξελίξεις με τον Πρόεδρο
Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στην Ελλάδα-Τραυματίστηκε ένας 23χρονος