Η ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων-Τεστ σε εκπαιδευτικούς

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα τα rapid test στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα σχολεία τους, από τις 8 Φεβρουαρίου, ανέφερε το Υπουργείο Παιδείας, στην ανακοίνωσή του για την επαναλειτουργία των σχολείων. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνέχεια των σημερινών Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου που αφορούν στη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η φοίτηση με φυσική παρουσία για τους μαθητές/μαθήτριες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και της Γ΄ τάξης των Λυκείων, Τεχνικών καθώς της αντίστοιχης των Ιδιωτικών Σχολείων αρχίζει από τη Δευτέρα 08/02/2021.

Σημειώνεται πως στο μεσοδιάστημα συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία μέχρι και τη λήψη νέων αποφάσεων.

Την επόμενη εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί, όπως και άλλοι εργαζόμενοι στα σχολεία τα οποία θα λειτουργήσουν με φοίτηση με φυσική παρουσία θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο, rapid test, σύμφωνα με ανακοινώσεις που θα γίνουν από το Υπουργείο Υγείας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα €14.500.000
Πορεία αλληλεγγύης, διεκδίκησης και αλλαγής από τον Σπάβο μετά τις καταδίκες του ΕΔΑΔ
Ενημέρωσε το Συμβούλιο ΕΕ για το πρόγραμμα επιστροφών της ΚΔ ο Ιωαννίδης
Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Τοποθετείται η κόρη του Πεύκιου Γεωργιάδη για την κατάρρευση του κτηρίου στη Μακαρίου-«Δεν έπεσε αμαχητί»
Έρευνα δείχνει υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε φρούτα και λαχανικών-Ζητά μέτρα ο Σύνδεσμος καταναλωτών
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν-Έρχεται Κύπρο το κρουαζιερόπλοιο (pics)
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού