Η ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας για την επαναλειτουργία των σχολείων-Τεστ σε εκπαιδευτικούς

Ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα τα rapid test στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα σχολεία τους, από τις 8 Φεβρουαρίου, ανέφερε το Υπουργείο Παιδείας, στην ανακοίνωσή του για την επαναλειτουργία των σχολείων. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνέχεια των σημερινών Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου που αφορούν στη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η φοίτηση με φυσική παρουσία για τους μαθητές/μαθήτριες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και της Γ΄ τάξης των Λυκείων, Τεχνικών καθώς της αντίστοιχης των Ιδιωτικών Σχολείων αρχίζει από τη Δευτέρα 08/02/2021.

Σημειώνεται πως στο μεσοδιάστημα συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία μέχρι και τη λήψη νέων αποφάσεων.

Την επόμενη εβδομάδα οι εκπαιδευτικοί, όπως και άλλοι εργαζόμενοι στα σχολεία τα οποία θα λειτουργήσουν με φοίτηση με φυσική παρουσία θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο, rapid test, σύμφωνα με ανακοινώσεις που θα γίνουν από το Υπουργείο Υγείας.

Δειτε Επισης

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι εννέα αγνοούμενοι-Κατ’ ιδίαν επαφές Αριστοτέλους με τις οικογένειες των θυμάτων
Παρακολουθεί «με ιδιαίτερη προσοχή» τις διαδικασίες για σφετερισμό ε/κ περιουσιών ο Παγκύπριος Δικηγορικός
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Τα προγράμματα ανίχνευσης καρκίνου στην Κύπρο παρουσίασε ο Δαμιανός σε σύνοδο ΠΟΥ
Ξεκίνησε η συζήτηση στην Επ. Εργασίας για τα tips-Έντονες διαφωνίες από επιχειρηματίες
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Ενδεχόμενη ανθρώπινη δραστηριότητα στην Αμαθούντα από την 1η χιλιετία π.Χ. δείχνουν ανασκαφές
Ολιστική προσέγγιση για ψυχοκοινωνική στήριξη νέων θα προωθήσει η Κύπρος
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις