Απογειώθηκε με 193 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Διέμενε παράνομα στην Κύπρο

Στη σύλληψη 43χρονου οδηγού για αυτόφωρο αδίκημα προχώρησαν το πρωί, μέλη της Αστυνομίας, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στο δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 193 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στον αυτοκινητόδρομο, είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα. 

Οδηγός του αυτοκινήτου όπως διαπιστώθηκε ήταν ο 43χρονος, ο οποίος από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση με ημερομηνία εκδίκασης τις 4 Φεβρουαρίου, 2021.

Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση αφού είχε λήξει η άδεια παραμονής του στην Κύπρο ενώ ο Αστυνομικό Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν