Έκλεψε καυσόξυλα αξίας 3.000 ευρώ-Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να φορτώνει το αμάξι

Κλοπή ξυλείας, που προοριζόταν να πωληθεί ως καυσόξυλα, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Οι ανακριτές για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, προχώρησαν χθες στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου. 

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 39χρονο έμπορο καυσόξυλων, την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 14 και 22 Ιανουαρίου 2021, άγνωστοι έκλεψαν καυσόξυλα που είχε αγοράσει ο παραπονούμενος και βρίσκονταν σε αγροτεμάχιο στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τον 39χρονο, η αξία της ξυλείας που κλάπηκε ανέρχεται στις €3,000 περίπου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το πρωί χθες, ο 27χρονος εντοπίστηκε εντός του πιο πάνω αγροτεμαχίου, από μέλη της Αστυνομίας, να κόβει ξύλα και να τα φορτώνει στο αυτοκίνητό του. 

Ο 27χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Με τη συνδρομή της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, ακολούθησε έρευνα σε υποστατικό που διατηρεί ο 27χρονος, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ξυλείας. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Καταζητούνται δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Αμμοχώστου
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γεμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Τραμπ: Το Ισραήλ έστειλε πράκτορες στο Φορντό μετά τις βόμβες, μας είπαν πως αφανίστηκε εντελώς
Απάντησαν όλοι καταφατικά εκτός από την Τουρκία για τις ημερομηνίες της πολυμερούς-«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε»
Συνέλαβε δύο πρόσωπα ο Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός-Πήγαν να αγοράσουν αλεξίσφαιρα γιλέκα
Στο κελί ο Αζέρος που κατηγορείται για κατασκοπεία στη Σούδα-Τι ισχυρίστηκε
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις σε γεωργούς που επλήγησαν-Όλες οι πληροφορίες
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ενέκρινε το Υπουργικό
Πυροβόλησε εν ψυχρώ την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε ο 54χρονος-Μαρτυρίες από κατοίκους
Απασφάλισε ο Κρις, συνδέει την καταγγελία για Κατσουνωτό-«Αστυνομικοί έλεγαν σε ανακρινόμενα πρόσωπα θέλουμε την κεφαλή της Άννας επί πίνακι»