Εννέα σπάνιες φωτογραφίες του Μπάιντεν από τότε που ήταν νέος-Γοητευτικός φοιτητής, με την Τζιλ και τα παιδιά του

Αυτές τις μέρες, ολόκληρος ο πλανήτης μιλά για τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου, σε μια διαφορετική αλλά λαμπερή παρ' όλα αυτά τελετή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτή η φωτό του 26χρονου Τζο Μπάιντεν προκάλεσε φρενίτιδα στο Ιντερνετ -Δεν πιστεύουν ότι είναι ο ίδιος

Από τη στιγμή που το όνομά του ήρθε ξανά στην επικαιρότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, ως αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, και όπως συμβαίνει με οποιονδήποτε πολιτικό στο προσκήνιο, ο κόσμος άρχισε να «σκάβει» το παρελθόν του για να βρει άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του.

Μετά τη φρενίτιδα που προκάλεσε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του από τότε που ήταν 26 ετών, το γαλλικό περιοδικό L'Officiel έψαξε και βρήκε σπάνιες φωτογραφίες του, από τότε που ήταν μικρό παιδί, μέχρι τη στιγμή που έγινε ένας γοητευτικός νέος, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο φωτογραφικό άλμπουμ του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τζο Μπάιντεν σε ηλικία 10 ετών, ποζάρει με κοστούμι και γραβάτα

Προβλέποντας το μέλλον του, ο Τζο Μπάιντεν ήταν πρόεδρος της τάξης του, στα χρόνια του λυκείου, στο Archmere Academy.

Ο Τζο Μπάιντεν έπαιξε ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, πριν αποφοιτήσει με διπλό μάστερ στην ιστορία και την πολιτική επιστήμη.

Αυτή η φωτογραφία έχει ξετρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου. Τόσο που έχει αποτυπωθεί σε μπλουζάκια, αυτοκόλλητα και αφίσες. Πρόκειται για μια φωτό που είχε ποστάρει ο Τζο Μπάιντεν την 1η Αυγούστου 2014, όταν ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Για όλους τους 26χρονους, τα κοντά μανίκια με το κουμπί κάνουν ένα comeback, αλλά η υγειονομική περίθαλψη δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Μην το ξεχνάτε», είχα γράψει τότε κάτω από αυτή του τη φωτογραφία.

Ο Τζο Μπάιντεν σπούδασε Νομική στο Syracuse University, από όπου αποφοίτησε το 1968.

Ο Τζο Μπάιντεν έκανε τις οικογενειακές του αξίες ξεκάθαρες κατά τη διάρκεια των ετών του στη Γερουσία και τον Λευκό Οίκο. Εδώ ποζάρει με ένα από τα παιδιά του στην παραλία.

Ο Τζο Μπάιντεν παρευρίσκεται σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ με τον αείμνηστο γιο του, Μπο, στη δεκαετία του '70. Ο Μπο Μάιντεν έφυγε από ζωή το 2015 σε ηλικία 46 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τα παρελθόν, που μοιράστηκε η Τζιλ Μπάιντεν με τον σύζυγό της στο Twitter.

Ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος παρευρέθη στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και κάποιοι λένε ότι τον πήρε ο ύπνος, και ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ συζητούν και γελούν, σε μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε γέφυρα στο Μάντσεστερ-Τουλάχιστον 15 τραυματίες
Πορνοστάρ δολοφόνησε ζευγάρι στο Λονδίνο-Διαμέλισε τα πτώματα και έπειτα χόρευε στη σκηνή του φόνου
Την Τετάρτη στην Τουρκία ο επόμενος γύρος συνομιλιών με τη Ρωσία-Η ανακοίνωση Ζελένσκι
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δεκαοκτώ νεκροί από τη συντριβή αεροπλάνου σε σχολείο στο Μπαγκλαντές
Τραγωδία στη Δομινικανή Δημοκρατία-Τουλάχιστον έξι νεκροί και 47 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο
Πέθανε ο 61χρονος που τον κατάπιε το MRI στις ΗΠΑ-«Φορούσε αλυσίδα εννέα κιλών»
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Μπαγκλαντές σε σχολείο-Ένας νεκρός
Ο ισραηλινός στρατός επιτίθεται σε στόχους των Χούθι στο λιμάνι της Χοντέιντα στην Υεμένη
«Αν θέλουν πόλεμο θα τον έχουν»-Η ΕΕ ετοιμάζει αντεπίθεση στους δασμούς του Τραμπ, με το βλέμμα στην... έσχατη λύση
Προτείνει τέλος 20 ευρώ για αφίξεις πολιτών εκτός ΕΕ που εξαιρούνται από την υποχρέωση θεώρησης η Κομισιόν