Δεν πειθαρχούν οι πολίτες-«Βροχή» οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες της Αστυνομίας για παραβίαση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, διενεργήθηκαν συνολικά 11,203 έλεγχοι και προέκυψαν 139 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού. Αφορά καφετέρια στην Πάφο, εντός της οποίας εντοπίστηκε πελάτης, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9:00 το βράδυ, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν έφερε μάσκα. Η Αστυνομία εξέδωσε εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη, ενώ καταγγέλθηκε και ο πελάτης. Παράλληλα, από τις 139 καταγγελίες πολιτών, οι 49 αφορούσαν σε πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς την εξασφάλιση sms ή εντύπου διακίνησης.

Εξάλλου, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3,449 έλεγχοι και προέκυψαν 30 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 3,137 έλεγχοι και προέκυψαν 45 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1,444 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες. Στην Πάφο, από το σύνολο 1,190 ελέγχων προέκυψε η καταγγελία του υποστατικού και άλλες 14 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 20 άτομα, από το σύνολο 1,697 ελέγχων, ενώ στην περιοχή της Μόρφου προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών, στο σύνολο 946 ελέγχων.

Ελέγχους πραγματοποίησαν και η Τροχαία Αρχηγείου, αλλά και η ΜΜΑΔ. Συγκεκριμένα, η Τροχαία Αρχηγείου πραγματοποίησε  314 ελέγχους και η ΜΜΑΔ 26 και προέκυψαν εννέα παραβάσεις.

Δειτε Επισης

Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ηφαίστειο εξερράγη στη βορειοανατολική Κελέβη-Εκκενώθηκαν δύο χωριά
Το Ισραήλ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στο Ιράν
Φωλιές ανθρωποπουλιών για καταπολέμηση τρωκτικών δίνει το Υπ. Γεωργίας