Δεν πειθαρχούν οι πολίτες-«Βροχή» οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες της Αστυνομίας για παραβίαση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, διενεργήθηκαν συνολικά 11,203 έλεγχοι και προέκυψαν 139 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού. Αφορά καφετέρια στην Πάφο, εντός της οποίας εντοπίστηκε πελάτης, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9:00 το βράδυ, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν έφερε μάσκα. Η Αστυνομία εξέδωσε εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη, ενώ καταγγέλθηκε και ο πελάτης. Παράλληλα, από τις 139 καταγγελίες πολιτών, οι 49 αφορούσαν σε πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς την εξασφάλιση sms ή εντύπου διακίνησης.

Εξάλλου, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3,449 έλεγχοι και προέκυψαν 30 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 3,137 έλεγχοι και προέκυψαν 45 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1,444 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες. Στην Πάφο, από το σύνολο 1,190 ελέγχων προέκυψε η καταγγελία του υποστατικού και άλλες 14 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 20 άτομα, από το σύνολο 1,697 ελέγχων, ενώ στην περιοχή της Μόρφου προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών, στο σύνολο 946 ελέγχων.

Ελέγχους πραγματοποίησαν και η Τροχαία Αρχηγείου, αλλά και η ΜΜΑΔ. Συγκεκριμένα, η Τροχαία Αρχηγείου πραγματοποίησε  314 ελέγχους και η ΜΜΑΔ 26 και προέκυψαν εννέα παραβάσεις.

Δειτε Επισης

Τον είδαν να βγάζει από την τσάντα αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι-Έρευνες για εντοπισμό μοτοσικλετιστή
Παραμένουν άφαντοι οι δύο για την απόπειρα φόνου έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία (pics)
Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες με τους ψευτογιατρούς-Καλούν από απόκρυψη
Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλετιστή-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, προκάλεσε τροχαίο και τράπηκε σε φυγή
Απορρίφθηκε η ένσταση του 74χρονου συζυγοκτόνου στην Τρεμιθούσα
«Όταν άνοιξα το φέρετρο και είδα το πρόσωπο του Κυπριανού ησύχασα»
Απαιτούσαν μηνιάτικο δύο χιλιάδες ευρώ για προστασία αλλιώς... «θα έχει πόλεμο»
Η λίστα με τις 13 εξαιρέσεις για τις προεδρικές χάρες-Ποιοι επωφελούνται και πόσοι αποφυλακίζονται
Η εκδοχή του 30χρονου για το θάνατο της Lesya-Αρνείται και την σεξουαλική επαφή
Αναβλήθηκε η διαδικασία έκδοσης 49χρονου Κούρδου στη Γερμανία