Βίαιη πτώση έδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Παντελή-Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Την βίαιη πτώση του στο έδαφος, έδειξε η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου 66χρονου, Ευστάθιου Παντελή Χατζηαλεξάνδρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από το εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε οικία στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε επί της σορού του από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος του 66χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και συστοίχου νωτιαίου μυελού, λόγω της πτώσης εξ ύψους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κυριότερη αιτία εργατικών ατυχημάτων η πτώση από ύψος-Το 50% τα θανατηφόρα

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ ο 66χρονος βρισκόταν σε μεταλλική εξωτερική σκάλα διώροφης οικίας στo Στρόβολο, προς επιδιόρθωση ντεπόζιτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από ύψος, στο έδαφος.

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητές του Γραφείου Εργασίας για εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας