Κυνική ομολογία του δολοφόνου της Κρήτης-«Τη σκότωσα, ήμουν μεθυσμένος»

Ομολόγησε και προφυλακίστηκε ο Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του στα Μεσκλά Χανίων, στην Κρήτη.

Ο 47χρονος, βγαίνοντας από την ανακρίτρια, δέχτηκε φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην άνδρα του θύματος. Ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του βρέθηκε για δύο ώρες ενώπιων της ανακρίτριας. Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκισή του και ο Νορβηγός θα οδηγηθεί στις φυλακές στην Αγυιά Χανίων. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι σκότωσε την 54χρονη σύντροφό του, μητέρα δυο παιδιών και υποστήριξε πως το φονικό έγινε γιατί ήταν μεθυσμένος.

Ο Νορβηγός, όπως αναφέρει το flashnews.gr υποστήριξε στην απολογία του ότι την ημέρα της δολοφονίας στα Μεσκλά τόσο εκείνος όσο και το θύμα ήταν πολύ μεθυσμένοι και ναι μεν την σκότωσε, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, δεν θυμάται πώς έγινε ο φόνος. Επίσης, στην απολογία του είπε πως όταν ξύπνησε την είδε νεκρή και στη θέα του πτώματος φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας για να οδηγηθεί στις φυλακές, ο Νορβηγός δέχτηκε φραστική επίθεση από τον πρώην κουνιάδο του θύματος, τον αδερφό του πρώην άνδρα της.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του στον Ασπρόπυργο
«Άκουσα πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό»-Η μαρτυρία της γυναίκας του Αιγύπτιου
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου-«Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία
Οικογενειακή «σφαγή» στο Ρέθυμνο-Κάρφωσαν τζάμι στον λαιμό του γαμπρού
Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου-Οι «ρίζες» του εθίμου
Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αιγύπτιου-Τι εξετάζουν οι Αρχές
ΒΙΝΤΕΟ: Με μολότοφ και κροτίδες γιόρτασαν την Ανάσταση στην Αθήνα-Το «έθιμο» που ξεκίνησε το 2011
Bίντεο σοκ από τη σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Πάτρα-Παραβίασε την κλειστή μπάρα ο οδηγός
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα