Εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Τα ξημερώματα της επόμενης μέρας μετά την εξαφάνισή της - στις 17 Οκτωβρίου - εντοπίστηκε για τελευταία φορά στίγμα του κινητού τηλεφώνου της άτυχης 38χρονης Κινέζας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στο δάσος των Βιλίων.

Σύμφωνα με το Mega, το τελευταίο στίγμα εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Μεταξουργείου. Τότε, φέρεται να πραγματοποίησε κλήση προς άγνωστο άτομο και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο διακρίνεται η αδικοχαμένη 38χρονη να κρατάει το κινητό της τηλέφωνο και μία καφέ τσάντα.

Στο μεταξύ, νωρίτερα κατέθεσαν στην αστυνομία τα δυο άτομα, που δήλωσαν την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας στις 22 Οκτωβρίου. Οι αστυνομικοί εστιάζουν, πλέον, τις έρευνες τόσο στην καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισής της, όσο και στα πρόσωπα από το στενό της κύκλο που έχουν εξαφανιστεί. Επιπλέον, από τις καταθέσεις προκύπτει πως η 38χρονη ήταν 10 χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόνταν σε κατάστημα ρούχων, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργη.

Θυμίζεται πως το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από κυνηγούς το βράδυ της Τρίτης και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν από τα αποτυπώματά της. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση -η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης- διαπιστώθηκε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ. 

Η διαπίστωση αυτή περιόρισε  σε πέντε τον αριθμό των εξαφανισμένων γυναικών, ανάμεσα στις οποίες αναζητούνταν η ταυτότητα του θύματος και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι 38χρονη Κινέζα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον Οκτώβριο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η γυναία ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα -επομένως ήταν σε προχωρημένη σήψη-, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δράστες φέρεται να τη σκότωσαν -πιθανότατα δια στραγγαλισμού- και αμέσως να την έβαλαν στη βαλίτσα.
 

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του στον Ασπρόπυργο
«Άκουσα πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό»-Η μαρτυρία της γυναίκας του Αιγύπτιου
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου-«Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία
Οικογενειακή «σφαγή» στο Ρέθυμνο-Κάρφωσαν τζάμι στον λαιμό του γαμπρού
Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου-Οι «ρίζες» του εθίμου
Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αιγύπτιου-Τι εξετάζουν οι Αρχές
ΒΙΝΤΕΟ: Με μολότοφ και κροτίδες γιόρτασαν την Ανάσταση στην Αθήνα-Το «έθιμο» που ξεκίνησε το 2011
Bίντεο σοκ από τη σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Πάτρα-Παραβίασε την κλειστή μπάρα ο οδηγός
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα