Καραμπόλα 130 αυτοκινήτων λόγω του χιονιά στην Ιαπωνία–Ένας νεκρός, αρκετοί τραυματίες

Απίστευτες εικόνες έρχονται από τη βόρεια Ιαπωνία, αφού χιονοθύελλα είχε ως αποτέλεσμα την καραμπόλα 130 αυτοκινήτων σε αυτοκινητόδρομο της χώρας.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 10 ακόμη τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στον αυτοκινητόδρομο Tohoku στην περιοχή Miyagi. Περίπου 200 άνθρωποι βρίσκονταν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα και ομάδες διάσωσης κατέφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται το BBC.

Τις τελευταίες εβδομάδες σοβαρές χιονοθύελλες πλήττουν τμήματα της Ιαπωνίας, με το χιόνι που πέφτει στη χώρα να είναι διπλάσιο από το αναμενόμενο για την εποχή.

Οι Αρχές είχαν από πριν ορίσει ένα όριο ταχύτητας 50 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο λόγω της μειωμένης ορατότητας. Την ώρα που έλαβε χώρα η καραμπόλα έπνεαν επίσης πολύ ισχυροί άνεμοι ταχύτητας περίπου 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στην Ινδονησία για τις πολλαπλές εκρήξεις του ηφαιστείου Λεβοτόμπι Λάκι-Λάκι
Άνδρας μαχαίρωσε τέσσερα άτομα στη Σεούλ-Δύο νεκροί
Τουλάχιστον έξι νεκροί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που πλήττουν το νότιο τμήμα της Κίνας
Το Ισραήλ ανακοίνωσε τη διέλευση φορτηγών με βρεφικές τροφές στην Γάζα
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Απειλές ισραηλινού στρατού για μία «άνευ προηγουμένου επίθεση» στη Γάζα-Ζήτησε απομάκρυνση των κατοίκων
Ο ΠΟΥ ζητάει από τα κράτη μέλη του να εγκρίνουν τη συμφωνία κατά των πανδημιών