Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη ανήμερα των γενεθλίων της

Την Παρασκευή η δολοφονημένη Ελένη Τοπαλούδη εάν ζούσε θα γινόταν 24 ετών. Ο πατέρας του κοριτσιού που κακοποιήθηκε βάναυσα και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στη Ρόδο έκανε μια ανάρτηση στο Facebook εκφράζοντας την αβάσταχτη οδύνη που νιώθει και θα κουβαλάει σε όλη του τη ζωή για τον χαμό της κόρης του.

«Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων», καταλήγει το συγκλονιστικό μήνυμα του Ιωάννη Τοπαλούδη.

«15 Ιανουαρίου 1997 (23.00′). Τέτοια ώρα σήμερα γεννήθηκες, Ελένη μου. Σήμερα θα ήταν μέρα χαράς για το σπιτικό μας.

Όμως δυστυχώς, αυτή είναι μια μέρα ακόμα περισσότερης λύπης, ακόμα μεγαλύτερου πόνου.

Έννοια σου, Ελένη μου, ο Θεός εκτός από δίκαιος και πολυεύσπλαχνος είναι και τιμωρός. Θα δώσει την τιμωρία που αξίζουν ΌΛΟΙ όσοι σου έκαναν τόσο κακό.

Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Συνεννοήθηκε με Τ/κ αρχηγούς κομμάτων ο Τατάρ τρεις μέρες πριν τη Γενεύη
Επίθεση από σκύλο δέχθηκε γυναίκα στη Λεμεσό-Υπέστη κάταγμα στο χέρι
Αεροπλάνο γέμισε καπνούς λίγα λεπτά μετά την απογείωση-Επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε σε Αττική και Κόρινθο-Έξι συλλήψεις
Κακοποίηση τρίχρονου Άγγελου στο Ηράκλειο-«Αν αποδειχθεί ένοχος, θα παραιτηθώ»
Καταγγελίες του Hope For Children-Κόπηκαν επιδόματα παιδιών για να καλυφθούν οφειλές στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Ζήτησε ενημέρωση για το θάνατο του 12χρονου ο Δαμιανός-Θα μεταφερόταν το πρωί στο Ισραήλ αλλά δεν πρόλαβε
Πότε αλλάζει η ώρα-Γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
Από τον ΚΟΑ η εκκίνηση της «Διαδρομής Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μία Ευχή»
Ζητά απομάκρυνση μεταναστών από την τουριστική ζώνη ο Δήμος Παραλιμνίου Δερύνειας