Προσπάθησε να βιάσει 5χρονη- Την παρέσυρε μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Μια φρικτή υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο Πακιστανό και θύμα ενα κοριτσάκι πέντε ετών αποκαλύφθηκε το Σαββατοκύριακο.

Ο σάτυρος αλλοδαπός, που εργάζεται σε ιππικό όμιλο της περιοχής, παρέσυρε μπροστά στα μάτια της μητέρας του το παιδάκι και προσπάθησε να το βιάσει. Όμως δεν τα κατάφερε και όταν η πεντάχρονη επέστρεψε στη μητέρα της περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου και με την έντρομη γυναίκα να πηγαίνει στην αστυνομία.

Έτσι, μετά απο καταγγελία των γονέων της ανήλικης ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτη όπου και διέταξε την προφυλάκιση του ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται με λεπτότητα και προσοχή την υπόθεση ψάχνουν το παρελθόν του αλλοδαπού για να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει στα νύχια του και άλλα παιδιά. Ο Πακιστανός ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την κτηνωδία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο