«Είχαμε δύο πέναλτι, δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR»

Παράπονα για την μη χρήση του VAR σε όλα τα ματς εξέφρασε ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, ενώ την ίδια ώρα ανέφερε πως η ομάδα του δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ανασυντάσσεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0., ο Λούκας Φανιέρος είπε πως στην ομάδα του πίστευαν για τη νίκη και ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, «διότι το ΑΠΟΕΛ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορεί να συνέλθει το ΑΠΟΕΛ, εκτός κι αν κάνει μεταγραφές και αλλάξει ριζικά. Αυτό που με λείπει είναι το VAR. Δεν θα δεχτώ να παίξω ξανά χωρίς VAR. Είτε όλοι, είτε κανένας. Αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε οι πρόεδροι θα το συζητήσουμε ξανά».

Για το VAR και τη διαιτησία, δήλωσε ότι «είναι καλό το VAR και τα πράγματα είναι καθαρά. Όμως, αφού είναι καθαρά, θα πρέπει να φαίνονται και καθαρά. Δεν καταλάβω ορισμένες φορές πως σκέφτονται ορισμένοι διαιτητές. Είχαμε δύο πέναλτι με το ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο σωστό το VAR να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενοχλημένος με Σατσιά ο Φανιέρος-«Έδωσε τη φανέλα ο γιος και έγινε σκηνικό»

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει γυναίκα που τραυματίστηκε στο Κολωνάκι-«Ήρθε πάνω μας ένα τσουνάμι από μέταλλα και γυαλιά» -
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση
Πολλαπλές μαχαιριές δέχθηκε το θύμα της απόπειρας φόνου, υπέστη σοβαρή αιμορραγία-Υπό κράτηση ο 53χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό τραγούδι για την Αντριάνα Νικολάου-«Ο γιος σου έγινα κι εγώ κι όλοι εμείς, δικαιοσύνη θα ζητάμε με μανία»
Άρχισε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου στον ανακριτή Αχαΐας
Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»