Η Μελάνια Τραμπ σπάει τη σιωπή της για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Τα δραματικά γεγονότα στο Καπιτώλιο σχολιάζει με ανακοίνωσή της, μετά από πέντε μέρες σιωπή η Μελάνια Τραμπ. 

Κι όμως μόνο τα σχολιάζει αλλά κάνει αληθινή... ανάλυση. Η Πρώτη Κυρία εξέδωσε μία μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά λέει αυτά που πολλοί θα περίμεναν να είχε πει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγός της.

Συγκεκριμένα η Μελάνια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ όταν γινόταν η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν σε φωτογράφιση, καταδίκασε την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στον ναό της δυτικής δημοκρατίας και ανέφερε πως λυπάται για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

Επίσης δεν έχασε την ευκαιρία προκειμένου να κάνει τα δικά της παράπονα, τονίζοντας πως όλες αυτές τις ημέρες δέχτηκε κακεντρεχή σχόλια και μπήκε στο επίκεντρο fake κουτσομπολιών.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», λέει σε κάποιο σημείο της δήλωσής της.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει σε μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», πρόσθεσε.

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από την θέση της ως Πρώτη Κυρία, αναφέρει:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Οι νέες περιοχές στη Λάρανκα που θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές
Στο Υπουργικό η πρόταση για το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών-«Δεν έχουμε άλλο χρόνο»
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Νέα προβλήματα με το λογισμικό του ΓεΣΥ το πρωί της Δευτέρας
Ανατροπή στη Ρουμανία-Ο κεντρώος ευρωπαϊστής υποψήφιος Νταν εκλέγεται Πρόεδρος
Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος στη Συρία
Ο Οτσαλάν εισηγείται... αλλαγή για να συμφιλιωθούν η Τουρκία και οι Κούρδοι μετά την απόφαση αφοπλισμού τους
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Το μήνυμα Τραμπ στον Μπάιντεν μετά τη διάγνωση με επιθετικής μορφής καρκίνο