powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Συνελήφθη ένας από τους καταζητούμενους για τη χρυσή διάρρηξη και τον εμπρησμό οικίας

Χειροπέδες σε ένα από τους δυο καταζητούμενους, για την κλοπή των 180.000 ευρώ και τον εμπρησμό κατοικίας στην Επισκοπή, πέρασε η Αστυνομία. 

Μετά τη σύλληψή του ο 40χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, για ανάκριση. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30 το βράδυ στις 26 Δεκεμβρίου, 2020, τέθηκε κακόβουλα πυρκαγιά σε κατοικία στην Επισκοπή της Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για την χρυσή διάρρηξη και τον εμπρησμό οικίας

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία και στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι του εμπρησμού είχε προηγηθεί η διάρρηξη της κατοικίας, από την οποία κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, καθώς και δύο ρολόγια συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται ο  Φώτη Ιορδάνους, 23 χρόνων, από Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;