Του έκαναν σήμα να σταματήσει και διέφυγε σε οικία-Επιτέθηκαν σε αστυνομικό

Υπόθεση σοβαρών τροχαίων παραβάσεων που φέρεται να διέπραξε 38χρονος και υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού που φέρεται να διέπραξαν 45χρονος και 18χρονη, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας.

Λίγο μετά τις 4.00 χθες το απόγευμα, 38χρονος ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στην Λάρνακα, παρέλειψε να σταματήσει το όχημά του σε σήμα που του έγινε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του.

Το όχημα εντοπίστηκε σε κοντινή οδό, σταθμευμένο έξω από την κατοικία 45χρονου και 18χρονης, οικείων του 38χρονου, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των μελών της Αστυνομίας, εξήλθαν της κατοικίας και επιτέθηκαν εναντίον μέλους της Αστυνομίας.

Στο σημείο εντοπίστηκε και ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για τροχαία αδικήματα και οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το πρωί σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση καταχώρηση και εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων αδικημάτων.

Για τα υπό διερεύνηση αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και της κοινής επίθεσης, οι 45χρονος και 18χρονη αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν η Τροχαία Λάρνακας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στον Αγλαντζιά-Βλέπει εμπρησμό η Αστυνομία (pics)

Δειτε Επισης

Μπήκε ανενόχλητος με όπλο σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη και σκότωσε τέσσερα άτομα
ΒΙΝΤΕΟ: Ορκίστηκαν πίστη εις την πατρίδα οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες
Συνεδριάζει και εξετάζει το πόρισμα της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για τους πληγέντες-«Επαρκείς οι ποσότητες υλικής βοήθειας»
Ζητά παραιτήσεις από Κυβέρνηση το Άλμα-«Ενώ η κοινωνία ζητά ευθύνες, ο Πρόεδρος στήνει επικοινωνιακά shows»
Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες, νέο θύμα ο 20χρονος Κυριάκος
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια με οδηγό ένα οκτάχρονο παιδί
Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού υποστηρίζει ο Πάλμας-«Τα πολιτικά πρόσωπα ανά πάσα στιγμή υπόκεινται στην κρίση του ΠτΔ»
«Παρακάλεσέ με, ζήτα συγγνώμη»-Η μαρτυρία ασθενή που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι
ΒΙΝΤΕΟ:Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ-Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό