Εξαντλήθηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμούς στη Λευκωσία-Μεγάλη η ζήτηση
08:44 - 11 Ιανουαρίου 2021

Η Πύλη άνοιξε τα μεσάνυκτα και τα διαθέσιμα ραντεβού ήταν 3,960 για τα κέντρα εμβολιασμού παγκύπρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, σε αυτά της πρωτεύουσας έχουν εξαντληθεί.
Οι πολίτες που εμπίπτουν στην β’ φάση του προγράμματος, που είναι άτομα άνω των 80 ετών, θα έχουν την δυνατότητα να διευθετήσουν διαδικτυακά τα ραντεβού τους, οι ίδιοι ή με τη βοήθεια ατόμων από το οικείο τους περιβάλλον.Τα ραντεβού θα αφορούν εμβολιασμούς που θα γίνονται την εβδομάδα 18-22 Ιανουαρίου 2021.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος στις 27 Δεκεμβρίου 2020, μέχρι και χθες είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά 6.035 εμβολιασμοί, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται τα ραντεβού για τη χορήγηση της 2ης δόσης.