Έκκληση για βοήθεια για εντοπισμό του Χριστόδουλου-Έρευνες από εθελοντές και Αστυνομία

Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας του 23χρονου Χριστόδουλου Χριστοδούλου, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα, από τις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον REPORTER ο αδελφός του, ο 23χρονος έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου και έκτοτε δεν επέστρεψε, ενώ δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο. Ο 23χρονος χρησιμοποιεί όχημα Suzuki jimny, χρώματος μπλε και με αριθμούς εγγραφής HHP219.

Όπως ανέφερε ο αδελφός του, υπάρχει πληροφορία ότι την τελευταία φορά που θεάθηκε ο 23χρονος, ήταν σε περίπτερο στην Αραδίππου.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του, ενώ στις δώδεκα το μεσημέρι, εθελοντές και συγγενείς του 23χρονου θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο Αραδίππου, ώστε να συμβάλουν στις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του Χριστόδουλου.

Ο 23χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με καστανόξανθα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι και μπουφάν σκούρου χρώματος.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί