Παρτίδα πόκερ για Ακιντόλα-Έστειλε τελεσίγραφο στους Δανούς η Ομόνοια

Οι εξελίξεις που προέκυψαν μετά τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μίντιλαντ Κλάους Στέινλειν, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Νταβίντ Ακιντόλα, έφερε την Ομόνοια να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την απόκτησή του.
 
Οι πράσινοι, θέλοντας να βάλουν πίεση στην Μίντιλαντ για να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» και να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους τον 24χρονο Νιγηριανό, έστειλαν τελεσίγραφο στους Δανούς, για να απαντήσουν μέχρι απόψε, στην πρόταση που έχουν στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H εμμονή με Ακιντόλα και το φως στο τούνελ δια στόματος Στέινλειν

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που δεν πάρουν απάντηση, τότε θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
 
Πάντως παραμένει άγνωστο το κατά πόσον η κίνηση της Ομόνοιας είναι θέμα στρατηγικής ή αν τελικά έκαναν δεύτερες σκέψεις και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο την δανέζικη ομάδα.
 
Όπως και να έχει, εξελίξεις επί του θέματος αναμένεται να προκύψουν πολύ σύντομα, είτε με συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, είτε με οριστικό τέλος στο σήριαλ του καλοκαιριού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία