Ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς λόγω των μέτρων για την πανδημία η Κύπρος

Ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς λόγω των μέτρων για την πανδημία θεωρείται η Κύπρος. Μάλιστα όπως αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα της «Sun», η TUI την καθιστά ως ασφαλή προορισμό για διακοπές και προσφέρει για τους επόμενους δύο μήνες στους τουρίστες έκπτωση 200 λιρών προτείνοντας τη χώρα μας για διακοπές.
 
Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για τα εξαιρετικά επιδημιολογικά δεδομένα της Κύπρου, με επίσημα στατιστικά για τα κρούσματα κορωνοϊού.
 
«Οι υποθέσεις κορωνοϊού στην Κύπρο παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, κι αυτό καθιστά την Κύπρο ως μια χώρα χαμηλού ρίσκου. Οι πτήσεις προς τη χώρα είχαν σταματήσει προσωρινά, ωστόσο συνεχίζονται κανονικά από την πρώτη Αυγούστου. Η Κύπρος παραμένει ένα από τα πιο ασφαλή μέρη για να επισκεφθεί κάποιος, ωστόσο οι Βρετανοί πρέπει να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού πριν ταξιδέψουν αφού το Ηνωμένο Βασίλειο τοποθετείται στη Β’ Κατηγορία από την Κύπρο», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και προσθέτει:
 
«Το τεστ κορωνοϊού στη Βρετανία κοστίζει 200 λίρες αφού πρέπει να γίνει ιδιωτικά κι αυτό βάζει φραγμό στους τουρίστες. Η TUI προσφέρει την ευκαιρία για τουρισμό στην Κύπρο από την 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι 31 Οκτωβρίου, ωστόσο η κράτηση θα πρέπει να ξεπερνά τις 1,250 λίρες. Στην προσφορά περιλαμβάνεται ταξιδιωτικός εξοπλισμός με βαλίτσα 15 κιλών και μεταφορές στο αεροδρόμιο».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγίες για τους ταξιδιώτες αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, γι’ αυτό και η εταιρεία προειδοποιεί όσους θέλουν να ταξιδέψουν στις υπόλοιπες χώρες όπως είναι η Γαλλία, Ισπανία και Κροατία που έθεσαν το Ηνωμένο Βασίλειο σε καραντίνα τις τελευταίες εβδομάδες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν θέλει καμία επαφή με Χαν ο Τατάρ-«Εσωτερική ρύθμιση της ΕΕ, εμμονικός ο Χριστοδουλίδης»
Χάος για χιλιάδες επιβάτες που έχουν αποκλειστεί στο αεροδρόμιο της Ντόχα
Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Μεγάλες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων με νικοτίνη σε περίπτερα-Προειδοποιούν οι Φαρμακευτικές
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Συνεδριάζει η ΠΟΕΔ για τους νέους κανονισμούς αξιολόγησης-«Να μην επαναλαμβάνουν στρεβλώσεις και ελλείψεις»
Κατέρρευσε η εκεχειρία-Προειδοποιεί για αντίποινα το Ισραήλ, το Iράν διαψεύδει ότι εκτόξευσε πυραύλους
Πρόοδος στη διάγνωση κινδύνου για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών
Άρχισε η συζήτηση που αφορά το νομοσχέδιο για ένταξη Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν