Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στον Στρόβολο-Επηρεάστηκαν δύο διαμερίσματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Στρόβολο.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση λήφθηκε γύρω στις 18:11 και ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Πυροσβεστικό Σταθμό Ακρόπολης με δύο πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.33.
 
Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές ολόκληρο το διαμέρισμα με τον εξοπλισμό του. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή εξωτερικά της πολυκατοικίας καθώς επίσης και η βεράντα του πιο πάνω ορόφου. Κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα.
 
Οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων δεν κινδύνευσαν και βγήκαν έξω από μόνοι τους. Τα αίτια θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Δειτε Επισης

Ξεγέλασαν 36χρονο και του απέσπασαν 147 χιλιάδες από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Αερογέφυρα μέσω Κύπρου για την επιστροφή πολιτών του Ισραήλ που εγκλωβίστηκαν στο εξωτερικό
Συνελήφθη 55χρονος στα κατεχόμενα επειδή πέρασε πριν 21 χρόνια στις ελεύθερες περιοχές παράνομα
Ψάχνουν τους ρόλους του ειδικού αστυφύλακα και των άλλων δύο για τον εμπρησμό οχήματος πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ
Η ξεκάθαρη πρόθεση ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο και οι ενδείξεις-«Είμαστε στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης»
Ο Τραμπ δεν αποκλείει χτύπημα στο Ιράν-«Υπονόησαν ότι θα έρθουν στον Λευκό Οίκο για συνομιλίες, είναι πολύ αργά»
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος-Εγγεγραμμένος ως ειδικός αστυφύλακας ο ένας
Οι ισχυρισμοί της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας για τη σύλληψη της-«Μου πήραν το τηλέφωνο, σαν εποχές κομμουνισμού»
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άχρηστα υλικά κοντά στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Επ. Προστασίας Δεδομένων: Να μη δημοσιεύονται πληροφορίες που ταυτοποιούν τρίτα πρόσωπα