Νκολαΐδης: Προσπάθειες να ολοκληρωθεί νωρίτερα το έργο στη Μισιαούλη και Καβάζογλου

Ο Δήμος Λεμεσού καταβάλλει προσπάθειες ώστε το έργο ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου να ολοκληρωθεί ακόμη και νωρίτερα των χρονοδιαγραμμάτων, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης.
 
Σχολιάζοντας χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας πρωτοβουλίας των καταστηματαρχών της περιοχής για καθυστερήσεις στο έργο, ο κ. Νικολαϊδης είπε πως ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον εργολάβο του έργου και καταβάλλονται «υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί ακόμη και πριν το χρονοδιάγραμμα, που είναι το καλοκαίρι του 2021».
 
Σεβόμαστε τους καταστηματάρχες και όλους, είπε, και πρόσθεσε ότι ο Δήμος καταβάλλει το άπαν των δυνάμεων του για να μην υπάρξει περαιτέρω ταλαιπωρία για τους καταστηματάρχες της περιοχής.
 
Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή ανακοίνωση τους, μέσω της ΠΟΒΕΚ, οι καταστηματάρχες της περιοχής εξέφρασαν εκ νέου τις ανησυχίες τους για την πορεία του έργου και το κατά πόσο θα ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον αντίκτυπο στον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων τους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Και δεύτερο απανθρακωμένο πτώμα στο όχημα από την φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»