Μαχαίρωσαν αστυνομικό μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε ο διαπληκτισμός μιας γυναίκας που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο με δύο αδέλφια για μια θέση στάθμευσης, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σύζυγός της που είναι αστυνομικός ζήτησε εξηγήσεις από τα αδέλφια, αλλά εκείνα τον μαχαίρωσαν!

Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς τα τραύματα που υπέστη στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και τον αριστερό μηρό ήταν επιπόλαια. Στην κατάθεση που έδωσε στους συναδέλφους του της Ασφάλειας, υποστήριξε ότι οι δύο Έλληνες τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα και ο ένας τον τραυμάτισε με αυτό.

Οι δράστες συνελήφθησαν και ισχυρίστηκαν ότι πρώτος τους επιτέθηκε ο αστυνομικός και έριξε στο έδαφος τον έναν, ο οποίος βρήκε πεσμένο τυχαία ένα μαχαίρι και το χρησιμοποίησε για να αμυνθεί. Οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 

Δειτε Επισης

Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα από επιδρομές του Ισραήλ σε αμάχους που περίμεναν βοήθεια
Αποτροπή τρομοκρατικής συνωμοσίας στο Κάιρο-Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών
Η δασκάλα σύμβολο του αντικατοχικού αγώνα-Δίδασκε για 23 χρόνια παιδιά που έμειναν στην κατεχόμενη Κύπρο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Οι Ταλιμπάν, οι Takata και οι αλυσιδωτές συνέπειες των λαθών των κρατικών λειτουργών
Δύσκολος ο εντοπισμός των παράνομων βρεφοκομικών σταθμών-Δυσβάστακτο το κόστος φοίτησης
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Νέα εποχή για τη διαχείριση των τ/κ περιουσιών-Οι τρεις κατηγορίες και η μοριοδότηση που βάζει τάξη
Βλέπει παράθυρο ελπίδας μετά την διάσκεψη στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-«Το τείχος της κατοχής δεν είναι αδιαπέραστο»
Τα ρίχνει ξανά στην Ε/κ πλευρά ο Τατάρ-«Κινείται εδώ και χρόνια στη ζώνη άνεσης της διεθνούς αναγνώρισης»