Για εργασίες σε κύριες οδικές αρτηρίες ενημερώνει το κοινό το Τμήμα Δημοσίων Εργων

Εργασίες θα διεξάγει η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού την Κυριακή 11/10/2020 ενώ την περίοδο 14/09/2020 μέχρι 06/10/2020 θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Ριζοελιάς – Παραλίμνι στο ύψος της Πύλας, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Εργων.
 
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11/10/2020 από τις 06:00 μέχρι 07:00 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά τη Νήσου στο ύψος που βρίσκονται οι αποθήκες του Τμήματος Δημοσίων Έργων, θα εκτελούνται εργασίες για αντικατάσταση υπέργειων αγωγών μέσης τάσης της ΑΗΚ και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου παρά τη Νήσου θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.
 
 Επίσης, την περίοδο 14/09/2020 – 06/10/2020, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3 Ριζοελιά – Παραλίμνι από την έξοδο Πύλας μέχρι και την έξοδο Ορμήδειας.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λάρνακα – Παραλίμνι σε απόσταση 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις