ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Άφαντη για πάνω από ένα χρόνο 26χρονη στο Παραλίμνι

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη ελλείπουσα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν γύρω στις 6.45 το πρωί της 25ης Αυγούστου, 2019, ενώ αυτή βρισκόταν στην παραλιακή περιοχή Αγίας Τριάδας, στο Παραλίμνι, όπου είχε πάει για βόλτα με οικείο της πρόσωπο.

Η ελλείπουσα ονομάζεται Rahel Alemayehu Madebo, είναι 26 ετών, από την Αιθιοπία, μόνιμος κάτοικος Λιβάνου, και αφίχθηκε στην Κύπρο στις 22 Αυγούστου, 2019, ως επισκέπτρια. Περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ., με μακριά μαύρα μαλλιά, μελαχρινή με μαύρα μάτια.

Κατά την έξοδο της για βόλτα το πρωί της Κυριακής, φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο μακρύ παντελόνι και μαύρο καπέλο. Κρατούσε μία μικρή τσάντα, με το διαβατήριο και τηλέφωνο της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Δειτε Επισης

Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής
Κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν ζητά ο Γκουτέρες-«Αποφύγετε διεθνοποίηση της σύγκρουσης»
Εξελίξεις στο σκάνδαλο Αββακούμ-Διώκεται ποινικά για δύο υποθέσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού
Τραυματίστηκε ένα άτομο μετά από βουτιά στις Θαλασσινές Σπηλιές Αγίας Νάπας-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο