Στην Εντατική ένα πρόσωπο με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Ένας μόνο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπως αναφέρει η "Γενί Ντουζέν".
 
Επικαλούμενη πληροφορίες από το νοσοκομείο, η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν γράφει ότι ένας ακόμη ασθενής μεταφέρθηκε σήμερα σε κανονική μονάδα παρακολούθησης από η κατάστασή του ομαλοποιήθηκε και στην εντατική παραμένει μόνο ένας από τους τρεις ασθενείς, που ήταν πριν λίγες ημέρες. Και η κατάσταση του ασθενούς που παραμένει στην εντατική, προστίθεται, είναι καλή.
 
Σήμερα επίσης, το «υπουργείο υγείας» διενεργεί από το πρωί δωρεάν τεστ PCR σε χώρο στο λιμάνι Κερύνειας, σε κατοίκους της περιοχής, όπου εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Η Γενί Ντουζέν αναφέρει ότι για δειγματοληψία έχουν προσέλθει τόσο άτομα που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κερύνειας όσο και πολίτες του ψευδοκράτους.
 
Ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί είχε δηλώσει χθες ότι τα περισσότερα εγχώρια κρούσματα καταγράφονται στην Κερύνεια και μετά στην περιοχή της Λευκωσίας. Χθες στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 14 κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 ήταν εγχώρια και 10 ήταν επαφές με ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Ο συνολικός αριθμός ασθενών στα κατεχόμενα είναι 725.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Πέφτουν οι τιμές των καυσίμων-«Δεν μπορούν να γίνονται προβλέψεις για το μέλλον»
Συνεχίζει την εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων ο Δήμος Λατσιών-Γερίου
Επιτόπια επίσκεψη σε έργα υποδομής της Πάφου από την Επιτροπή Μεταφορών
Ανοίγει ο δρόμος για προσφορά γης έτοιμης για ανάπτυξης μετά την υπερψήφιση αστικού αναδασμού
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
Π. Μασούρας: Το Robotex έδωσε ώθηση στον τομέα της εκπαιδευτικής ρομποτικής,
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»