Εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης σε Στρόβολο, Ύψωνα και αυτοκινητόδρομο

Εργασίες συντήρησης και επιδιόρθωσης, πραγματοποιεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου, στον Ύψωνα και στον Στρόβολο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, σε ότι αφορά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.
 
Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
 
Στον Ύψωνα, θα διεξάγονται εργασίες από τις 27/9/2020, μέχρι τις 30/9/2020, στην Λεωφόρο Ηλία Καννάουρου.
 
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:
 
Την Κυριακή 27/9/2020 από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα, καθώς και τη Δευτέρα 28/9/2020 και την Τρίτη 29/9/2020 από τις 9:00μ.μ. μέχρι τις 6:00π.μ. της επόμενης μέρας, τμήμα της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου, μήκους 600 μ. περίπου, παρά τη συμβολή της με την οδό Πετράκη Γιαλλουρου μέχρι την οδό Αρχ. Μακαρίου Γ΄ θα είναι κλειστό.
 
Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.
 
Τέλος, στον Στρόβολο και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση  Εργασίες επιδιόρθωσης στον Στρόβολο των Λεωφόρων Αθαλάσσας, Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) και Ιωσήφ Χ’’Ιωσήφ θα εκτελούνται μέχρι την Κυριακή 27/9/2020 και ώρα 8:00μ.μ εργασίες επιδιόρθωσης βλάβης της  Α.Η.Κ.
 
Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών:
 
Η δεξιόστροφη πορεία κυκλοφορίας από τη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) προς τη Λεωφόρο Αθαλάσσας (προς Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας) θα απαγορεύεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρόδιους δρόμους, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Θα απαγορεύεται, επίσης, η δεξιόστροφη πορεία κυκλοφορίας από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας προς τη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαϊδη (πρώην Ακροπόλεως) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της οδού Τροοδιτίσσης (Πυροσβεστική).
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.
 
 

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στα κατεχόμενα για τα πλαστά διπλώματα-Χειροπέδες και σε δημοσιογράφο
Πιθανό να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα οι δράστες των πυροβολισμών στο Ζακάκι
Οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα ο άτυχος Ευτύχιος-Εξετάσεις για την ταχύτητα των δύο οδηγών
Χειροπέδες στους αναζητούμενους και σε άλλους δύο για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία νωρίς το απόγευμα στη Λεμεσό
Μαραθώνιος χωρίς τέλος η διαδικασία για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Πέραν των 14 ωρών
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα και δεκαοκτώ μέλη έστειλε στην Κύπρο η Ιορδανία
Στην Κύπρο αποστολή από την Ιορδανία για ενίσχυση των πτητικών μέσων αεροπυρόσβεσης
Χειροπέδες σε άλλους δύο για το «Δημητρούι»-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος