Επισκέφθηκε την επ. Αμμοχώστου και άκουσε τα προβλήματα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ

Περιοδεία στην Ελεύθερη Αμμόχωστο έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.
 
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών «για να δούμε πόσο έχουν υλοποιηθεί οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια».

Διαπίστωση τους είναι, πρόσθεσε, ότι ενώ έχουν γίνει δύο μεγάλες συσκέψεις και έχουν δοθεί υποσχέσεις πολλές, στην πράξη δεν έχουν υλοποιηθεί τα όσα έχουν υποσχεθεί από την κυβέρνηση και σημείωσε πως αυτά θα καταγραφούν και «θα επιδιώξουμε σε συνεννόηση με τα αρμόδια Υπουργεία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συμβάλουμε στην προώθηση και εφαρμογή τους».
 
Σημείωσε ότι η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί επίσης με την ΠΟΒΕΚ και τους καταστηματάρχες, αφού όπως εξήγησε «η περιοχή είναι κατ’ εξοχήν τουριστική, έχει δεχθεί τεράστιες συνέπειες» ωστόσο «η στήριξη της οποίας έτυχαν μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση είναι περιορισμένη. Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με τα ενοίκια, θα αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες όταν θα τερματιστεί η αναστολή των δόσεων για τα δάνεια ενώ θα αντιμετωπίσουν και τεράστιες δυσκολίες μέχρι να επαναρχίσει η τουριστική χρονιά το 2021».
 
Όπως ανέφερε ο κ. Κυπριανού όλα αυτά τα προβλήματα θα συζητηθούν «και θα δούμε πώς μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε στην επίλυση τους, παρ’ όλο που έχουμε κάνει πάρα πολλές ενέργειες μέχρι σήμερα, δίχως να έχουμε την κατάλληλη ανταπόκριση από την πλευρά της κυβέρνησης».
 
Ακόμα η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) «για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την Αμμόχωστο, το Κυπριακό και ζητήματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Αίγπυτο-Φορτηγό συγκρούστηκε με μικρό λεωφορείο, 18 νεκρές εργάτριες
Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ την εξουσία να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς την άδεια του Κογκρέσου
Πρώτες πράξεις Βουλευτικών στον ΔΗΣΥ-Συνάντηση με υποψήφιους… υποψήφιους και κατευθυντήριες γραμμές
Στο Δικαστήριο για καταχώρηση οι υποθέσεις κατά Ησαΐα-Περιμένει ενημέρωση για το κατηγορητήριο η υπεράσπιση
Στα βαθιά ο διάλογος για το νέο σχέδιο αξιολόγησης-Περιμένουν κλήση από Μιχαηλίδου οι εκπαιδευτικοί
Προτάσεις νόμου για αλλαγές στις δημοσκοπήσεις από Γιακουμή-Εισηγείται να σταματούν ένα μήνα πριν τις εκλογές
Πλησιάζει η ώρα της ποινής για την ανθρωποκτονία του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Πρόκειται για αθέλητη ανθρωποκτονία»
Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη