Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό-Επιχειρούν για την τελική κατάσβεση

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, στην Επαρχία της Λεμεσού, ωστόσο λίγο μετά τις πέντε τέθηκε υπό έλεγχο από τις ομάδες πυρόσβεσης. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε βόρεια του χωριού Πύργος και κατέκαψε άγρια βλάστηση έκτασης περίπου δύο εκταρίων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμού Λεμεσού, δύο από το Τμήμα Δασών και δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν για την τελική κατάσβεση και οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μετακινούν στρατιωτικά μέσα και περιορίζουν την πρόσβαση στη μεγαλύτερη βάση τους στη Μ. Ανατολή οι ΗΠΑ
Η πρώτη αντίδραση Ησαΐα μετά τις ποινικές διώξεις-«Σύντομα θα αποκαλυφθεί, ξανά, όλη η αλήθεια»
BINTEO: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά νοσοκομείο στην Μπερ Σεβά-Συγκλονιστικές εικόνες
Οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες μιας πιθανής εμπλοκής των ΗΠΑ σε πόλεμο με το Ιράν
Συνελήφθη 22χρονος που πιάστηκε να οδηγεί με κλοπιμαίο όχημα
Bloomberg: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν το Σαββατοκύριακο
Χειροπέδες επτά μήνες μετά σε 23χρονο για υπόθεση εμπρησμού
WSJ: Ο Τραμπ ενέκρινε σχέδιο επίθεσης κατά του Ιράν, αλλά δεν έχει δώσει ακόμα την τελική εντολή
Στις φλόγες δύο οχήματα σε Στρόβολο και Λεμεσό-Βλέπουν εμπρησμό οι Αρχές στη μια υπόθεση
LIVE: Yποσχέθηκε εκδίκηση ο Νετανιάχου για το μπαράζ πυραύλων στο Ισραήλ-«Θα πληρώσουν το τίμημα οι τύραννοι»