«Να εισβάλει ο τουρκικός στρατός στη Λάρνακα, επειδή εκεί είναι θαμμένη η συντρόφισσα του Μωάμεθ»

Ο αυτοεξόριστος στη Σουηδία Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, διαχειριστής του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Monitor, δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την ανάρτηση του ισλαμιστή ιεροκήρυκα Ιχσάν Σενοτζάκ, επισημαίοντας πως πρόκειται για «έναν από τους επικεφαλής τζιχαντιστές Τούρκους ιμάμηδες που προωθούν την επιθετική εξωτερική πολιτική & στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν».

Ο Τούρκος ιεροκήρυκας, κοινοποιώντας φωτογραφία με Τούρκους ναύτες να σχηματίζουν τον όρο «Μavi Vatan» (Γαλάζια Πατρίδα), θυμήθηκε τη συντρόφισσα του Μωάμεθ… Ουμ Χαράμ, που ο τάφος της βρίσκεται στη Λάρνακα, προτρέποντας τον Ερντογάν να προελάσει νοτιότερα στην Κύπρο, για ν’ «απελευθερώσει» τον Τεκκέ της Χαλά Σουλτάν.

«H Τουρκία θα έπρεπε να καταλάβει την Λάρνακα στο νότιο μέρος της Κύπρου, όπου είναι θαμμένη η συντρόφισσα του Μωάμεθ η Ουμ Χαράμ» έγραψε ο ισλαμιστής ιεροκήρυκας Ιχσάν Σενοτζάκ, Θεολόγος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, με φανατικούς οπαδούς. Μέσα από τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, άρθρα σε εφημερίδες και εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, προωθεί την επιθετική εξωτερική πολιτική και την στρατιωτική ατζέντα της κυβέρνησης Ερντογάν.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Με τις εκλογές σχετίζονται οι σημαντικότερες καταστατικές αλλαγές που προωθούνται στον ΔΗΣΥ
Τη διαφωνία του με συνεργασία Κυπριακής Δημοκρατίας με ΗΠΑ και Γαλλία εξέφρασε ο Τατάρ
Με συμβολή κυπριακής αντιπροσωπείας απόφαση κατά Τουρκίας από Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών
Μ. Ραουνά: Επιτυχής Προεδρία ΕΕ ύψιστη προτεραιότητα για Κυβέρνηση και ΠτΔ
Επίσημη ανακοίνωση για ταξίδι ΝτιΚάρλο-Προετοιμάζει την πενταμερή στο τρίγωνο Λευκωσίας, Αθήνας, Άγκυρας
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία σε Τ/κ
Συναντήσεις με ΠτΔ, ΠτΒ και φορείς θα έχει στην Κύπρο την άλλη βδομάδα ο Επίτροπος Καδής
Fake News πίσω από τις δηλώσεις Κεραυνού για χορηγίες της Κυβέρνησης-Ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ
Πρώτα βλέπει Τατάρ και μετά Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η Ντι Κάρλο την Δευτέρα
Λ.Φουρλάς: Έκκληση για κοινή εξωτερική πολιτική και ασφάλεια στις εργασίες του Προεδρείου του ΕΛΚ στη Στοκχόλμη