Πάνω από 30,000 νέα κρούσματα κατέγραψε η Ισπανία από την Παρασκευή

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 5.298 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 σήμερα, ένας αριθμός μικρότερος της αύξησης των 10.569 μολύνσεων μία ημέρα πριν.
 
Ο αριθμός των ανθρώπων στη Γαλλία που πέθαναν από τις επιπλοκές της νόσου αυξήθηκε κατά 53, στους 31.338, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας. Το σύνολο των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού ανέρχεται τώρα στα 458.061.
 
Την ίδια ώρα, η Ισπανία κατέγραψε 31.428 περισσότερα κρούσματα νέου κορωνοϊού από την Παρασκευή, με αποτέλεσμα το σύνολο των επιβεβαιωμένων μολύνσεων να ανέρχεται πλέον σε 671.468, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας σήμερα.
 
Το σύνολο των νεκρών από την Covid-19 στην Ισπανία ανήλθε σε 30.663, έγινε επίσης γνωστό από το υπουργείο, από 30.495 την Παρασκευή.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει την στήριξη της Κυβέρνησης στου Επαρχιακούς Οργανισμούς ο ΕΟΑ Λάρνακας
Η ανάλυση των Ιρανών για τον τερματισμό του πολέμου-«Στρατιωτικό θάρρος η ενημέρωση για την επίθεση»
Παράταση στις αιτήσεις για πρόσληψη ΣΥΟΠ-Στις 4 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία
Δεδομένη η εμπιστοσύνη Πολιτείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου-Αρωγός το κράτος για δημιουργία Πανεπιστημιούπολης
Βουβός πόνος στην κηδεία της 51χρονης που δολοφονήθηκε από τον κουμπάρο της στην Ελλάδα
Σε εγρήγορση η Αθήνα για την υπογραφή τουρκολιβυκού μνημονίου για γεωολογική μελέτη
Τρίτη σύλληψη για υποθέσεις ληστειών στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 17χρονο
Τον μαχαίρωσαν, τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν τον σκύλο να τον δαγκώσει-Καταδικάστηκαν νεαροί στην Ελλάδα
Με τα μαθηματικά κοινού κορμού ολοκληρώνονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις
Ασταμάτητοι οι εμπρηστές-Πυρπόλησαν όχημα 49χρονου επιχειρηματία στη Λεμεσό