Μπεργκ: Ξέρουμε τον Ολυμπιακό, είναι σε υψηλότερο επίπεδο

Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας, έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Νορβηγός έδειξε αρκετά ρεαλιστής σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από  τους πράσινους.

«Θα είναι κάτι μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Τους γνωρίζουμε καθώς τους είχαμε αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ ποιότητα. Απέκλεισαν την Άρσεναλ στο Europa League σε νοκ-άουτ φάση πέρυσι. Όταν κερδίζεις μια ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ σημαίνει ότι έχεις πολύ ποιότητα.

Η Λέγκια ήταν ένα βήμα μπροστά για εμάς και ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ακόμη ψηλότερο. Τώρα παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι σπουδαίο για την ομάδα, τον σύλλογο, τους οπαδούς, για όλους που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε. Επίσης ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός συνήθως παίζει σε υψηλότερο επίπεδο απ' ότι εμείς. Διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι σε λίγο διαφορετικό επίπεδο απ'ότι εμείς.

Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Για εμάς είναι φανταστικό που βρισκόμαστε στα πλέι-οφ του Champions League. Είναι ένα καλό επίτευγμα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε».

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας