Άλλος ένας νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα-Κατέληξε 65χρονος
11:04 - 17 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς όπως έγινε γνωστό ένας 65χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Πλέον οι νεκροί ανέρχονται στους 321.
Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελλάδα ανακοίνωσε τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας, με τα κρούσματα μάλιστα να κυμαίνονται για 4η φορά πάνω από 300.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 312 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του φονικού ιού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 27 συνδέονται με γνωστές συρροές και 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Παράλληλα, 6 εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων σε 28.
Για μια ακόμα μέρα, αρνητική «πρωταθλήτρια» είναι η Αττική, η οποία έχει πάνω από τα μισά κρούσματα και συγκεκριμένα από τα 312 συνολικά, εκ των οποίων τα 284 εγχώρια, μετράει τα 174.
Πολύ υψηλά είναι ξανά τα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη (26), με την Πέλλα να δίνει 11 και την Πιερία 10.
Πηγή: in.gr
