«Μιλούσα στη γυναίκα μου και της έλεγα Παναγιά μου, Θεέ μου»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόκριση της Ομόνοιας επί του Ερυθρού Αστέρα, παρουσιάστηκε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Άκης Ιωακείμ.
 
Σε δηλώσεις του στο Sport Fm, ο κ. Ιωακείμ παραδέχθηκε αρχικά ότι «για να σας πω την αλήθεια το χάρηκα πάρα πολύ. Ανδρώθηκα στην Ομόνοια και ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Το δικαιούταν εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς, δεν το πέτυχα σαν παίκτης ή προπονητής, όμως ευτυχώς είχα την ευκαιρία να το χαρώ τώρα».
 
Σε ότι αφορά στις λεπτομέρειες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ομόνοιας και επετεύχθη ο στόχος της πρόκρισης, ανέφερε πως, «η Ομόνοια χθες έδειξε τι ζητούσε στο γήπεδο. Ήξερε τι ήθελε και είχε στρατηγική. Είχε και ένα μεγάλο τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να κάνει 2-3 αποκρούσεις σημαντικές και κατάφερε μετά να βγάλει τα πέναλτι».
 
Περιγράφοντας τα τελευταία στάδια του αγώνα, ο Άκης Ιωακείμ είπε «στα τελευταία λεπτά δεν μπορούσα. Μιλούσα στη γυναίκα μου και της έλεγα “Παναγιά μου, Θεέ μου να περάσουν αυτά”, σας το λέω και σηκώνεται η τρίχα μου».
 
Δήλωσε εξάλλου αισιόδοξος για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι η καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θα το παλέψουμε και γιατί όχι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: