Ζητά από το Υπουργείο Παιδείας να προστατεύσει τους μαθητές η ΠΣΕΜ

Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ) σε επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με αφορμή τα χθεσινά περιστατικά λιποθυμιών που παρατηρήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Κύπρου αναφέρει ότι η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες δημιουργεί προβλήματα στους μαθητές και πρέπει να εξευρεθούν λύσεις.
  
«Δυστυχώς όπως προβλέψαμε η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφόρητη κατάσταση στις αίθουσες των σχολείων μας, δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές. Θεωρούμε ότι πρέπει σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα να βρείτε λύση για αυτό το πρόβλημα, γιατί πολλοί μαθητές ασφυκτιούν λόγω του συνδυασμού των πιο πάνω παραγόντων. Αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν για να περιορίσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οφείλει όμως η πολιτεία να κάνει ότι είναι εφικτό για να προστατεύσει τους μαθητές», αναφέρουν στην επιστολή τους οι μαθητές προς τον Υπουργό Παιδείας.
 
Καταληκτικά κάνουν έκκληση, όπως ο Υπουργός εξετάσει άμεσα αυτό το σοβαρό ζήτημα και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί.

Δειτε Επισης

Κοινοποιήθηκαν 116 προϊόντα που παρουσιάζουν κίνδυνο για υγεία των καταναλωτών
Προειδοποιεί το Τμήμα Φορολογίας-Αποστέλλονται παραπλανητικά μηνύματα για επιστροφή φόρου
Βρήκε καταφύγιο στα ύψη ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, στους 41 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Την Τρίτη ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων
ΒΙΝΤΕΟ: Καλοκαιρινές βροχές εν μέσω καύσωνα-Στα ύψη ο υδράργυρος
Σελίδα εξυπηρέτησης για θέματα φορολογίας από Τμήμα Φορολογίας και Υφυπουργείο Έρευνας
Τελέστηκε το μνημόσυνο και τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των ηρώων της Άλωνας
Συνεχίζονται οι συναντήσεις για ΑΤΑ, προσπάθειες αποκλιμάκωσης στα ξενοδοχεία
Εκ παραδρομής στάλθηκαν διπλές χρεώσεις φορολογιών-Η ανακοίνωση του Δήμου Πολεμιδιών
Διαμαρτυρία από Πρεσβεία Παλαιστίνης για την κατάσταση στη Γάζα και Δυτική Όχθη