Καταδικάστηκε γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε γνωστό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ιδιωτικού σχολείου στη Λεμεσό, σε σχέση με χρέη στο δημόσιο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, o εν λόγω επιχειρηματίας βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για παράλειψη πληρωμής εισφορών στις κοινωνικές ασφαλίσεις που όφειλε για τους μήνες Ιανουαρίου 2014 μέχρι Δεκεμβρίου 2017, οι οποίες ανέρχονται στις 600 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο εν λόγω επιχειρηματίας οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και μετά από ακροαματική διαδικασία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»