Δύο συλλήψεις για την απαγωγή και ληστεία 36χρονου Βρετανού στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 19 και 20 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές, κλοπής και εκβίασης. Για την υπόθεση, η Αστυνομία αναζητεί και ένα 34χρονο για την υπόθεση. 
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου 2020, από 36χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 36χρονος φιλονίκησε με τον συγκάτοικο του ηλικίας 34 ετών με αφορμή μια διαφορά από ενοικίαση διαμερίσματος στην Λάρνακα. Κατόπιν τούτου ο 36χρονος του ζήτησε να εγκαταλείψει την κατοικία αφού ήταν δική του.
 
Ο 34χρονος αναχώρησε από την κατοικία, αλλά γύρω στις 5.30μ.μ. της 12ης Σεπτεμβρίου 2020, ο 34χρονος επέστρεψε με άλλα τρία πρόσωπα και εισήλθαν στην οικία του και απειλώντας τον ίδιο και τη συμβία του, φέρονται να έκλεψαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €2,000 περίπου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον έδιωξε ο συγκάτοικος του, τον απείλησε πως θα του κάψει το σπίτι και τον έκλεψε
 
Ακολούθως οι δράστες φέρονται να οδήγησαν τον παραπονούμενο σε υποκατάστημα τράπεζας και με απειλές να τον εξανάγκασαν να προβεί σε ανάληψη από την αυτόματη ταμειακή μηχανή, χρηματικού ποσού ύψους €1,260, από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Σύμφωνα με τον 36χρονος, τα χρήματα δόθηκαν σε ένα από τους τέσσερις δράστες.
 
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 20 και 19 ετών. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
 
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Εμφύλιος στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Ρήγμα στον Λευκό Οίκο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή
Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»
Το Λονδίνο εξετάζει την πιθανότητα στρατιωτικής εμπλοκής του στον πόλεμο
Παραμένουν ως έχουν τα καθήκοντα Αριστοτέλους και Δημητρίου, απαντά Υπ. Άμυνας και Ελεγκτική Υπηρεσία
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοντάδες ισραηλινοί επιστρέφουν στο Ισραήλ και τις οικογένειες τους από το λιμάνι της Λεμεσού
Χειροπέδες σε 22χρονο στη Λεμεσό για την έκρηξη βόμβας σε μπυραρία-Στις πέντε οι συλλήψεις
Η κ. Λαμπριανίδου κουνάει το δάκτυλο στους πάντες εκτός σε αυτούς που ευθύνονται για την διαρροή των στοιχείων
Απομονωμένος ο Χαμενεΐ-Το «ξεδόντιασμα» του στενού του κύκλου, τα λάθη και οι σκιώδεις διάδοχοί του
Κίνδυνοι από πυραύλους και drones για την ασφάλεια πτήσεων σε περιόδους πολέμου