Του κόστισε 1.500 ευρώ το κάθε... αμπελοπούλι

Δύο σκοτωμένα προστατευόμενα άγρια πτηνά και μία συσκευή παραγωγής ήχων πουλιών, εντοπίστηκαν σήμερα, στην κατοχή 35χρονου, ο οποίος καταγγέλθηκε με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 3,000 ευρώ.

Τον 35χρονο εντόπισαν να κυνηγά σε περιοχή στο Λιοπέτρι, γύρω στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, που διαπίστωσαν ότι αυτός χρησιμοποιούσε παράνομα συσκευή παραγωγής ήχων πουλιών. Στην κατοχή του τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν στη συνέχεια δύο φρεσκοσκοτωμένα αμπελοπούλια.

Η συσκευή παραγωγής ήχου και τα δύο άγρια πτηνά, κατακρατήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας ως τεκμήρια, ενώ στον 35χρονο εκδόθηκε εξώδικο χρηματικό πρόστιμο 3,000 ευρώ, για την κατοχή της συσκευής και τη θανάτωση των δύο πτηνών.

Το κυνηγετικό πυροβόλο όπλο του 35χρονου επίσης κατακρατήθηκε από την Αστυνομία, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας