Στην Άρσεναλ το 40% της μεταγραφής του Άκπομ

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Μίντλεσμπρο για την μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άρσεναλ βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του 24χρονου επιθετικού σε περίπτωση που εκείνος επιστρέψει στο «Νησί», ενώ είχε προβλεφθεί ποσοστό 30% για του Λονδρέζους εάν ο Άκπομ συνέχιζε την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο εκτός Αγγλίας.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως από την στιγμή που προχωρά η μεταγραφή του Άκπομ στην Μίντλεσμπρο έναντι 3 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ καλείται να καταβάλει περίπου το 1 εκατ. (το 40% του ποσού) στην ομάδα της Championship. Ως εκ τούτου ο «Δικέφαλος» θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Με απόφαση Ανώτατου διευρύνεται η εξουσία του Τραμπ-Τι σημαίνει η νίκη του για το μέλλον των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγοί στην Κρήτη κοιτούσαν το τροχαίο που έγινε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαραν
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου
Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία-Άλλες δύο παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
Ο Τραμπ διαψεύδει συνομιλίες με Ιράν για… ακίνδυνο πυρηνικό πρόγραμμα-«Ποιος λεχρίτης λέει ότι θα τους δώσω 30 δις»
ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα καθόταν σε καρέκλα στη μέση του αυτοκινητόδρομου και με όπλο απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή της