Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στην 18χρονη Κατερίνα-Η έκκληση για τα παιδάκια της

Το τελευταίο αντίο στην 18χρονη μητέρα Κατερίνα, που έχασε τραγικά τη ζωή της στον δρόμο Κυβίδων-Καντού, θα πουν την Πέμπτη οι συγγενείς και οι φίλοι της.
 
Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος συμβίος της, το οποίο ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε στο περιτοίχισμα οικίας.  Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
 
Ο 21χρονος συμβίος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη και εναντίον του διερευνάται υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, ενώ η Αστυνομία έλαβε δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Η 18χρονη ήταν μητέρα δύο μωρών, πέντε και δεκαεπτά μηνών.
 
 

Η κηδεία της Κατερίνας θα τελεστεί την Πέμπτη 17/9, στις 2:00 το μεσημέρι, από την εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας). Έκκληση της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα δυο μικρά παιδάκια της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Εμφύλιος στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-Ρήγμα στον Λευκό Οίκο
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή
Έντονη αντίδραση Χατζηαβραάμ για αναφορές στη ψευδοβουλή-«Η Μόρφου ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της»
Το Λονδίνο εξετάζει την πιθανότητα στρατιωτικής εμπλοκής του στον πόλεμο
Παραμένουν ως έχουν τα καθήκοντα Αριστοτέλους και Δημητρίου, απαντά Υπ. Άμυνας και Ελεγκτική Υπηρεσία
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοντάδες ισραηλινοί επιστρέφουν στο Ισραήλ και τις οικογένειες τους από το λιμάνι της Λεμεσού
Χειροπέδες σε 22χρονο στη Λεμεσό για την έκρηξη βόμβας σε μπυραρία-Στις πέντε οι συλλήψεις
Η κ. Λαμπριανίδου κουνάει το δάκτυλο στους πάντες εκτός σε αυτούς που ευθύνονται για την διαρροή των στοιχείων
Απομονωμένος ο Χαμενεΐ-Το «ξεδόντιασμα» του στενού του κύκλου, τα λάθη και οι σκιώδεις διάδοχοί του