Δύο τραυματίες μετά από εκτόξευση ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Ισραήλ, από ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας τη στιγμή που στην Ουάσινγκτον ο πρωθυπουργός της χώρας υπέγραφε τις συμφωνίες ομαλοποίησης των σχέσεων του εβραϊκού κράτους με δύο αραβικές χώρες, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, από τις δύο ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν, η μία αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό αντιπυραυλικό σύστημα.
 
Η δεύτερη έπεσε στην πόλη Ασντόντ, ανάμεσα στη Λωρίδα της Γάζας και το Τελ Αβίβ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άνθρωποι.
 
Καμία παλαιστινιακή οργάνωση δεν έχει αναλάβει προς το παρόν την ευθύνη για την επίθεση αυτή.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη Λωρίδα της Γάζας, τουλάχιστον μία ρουκέτα εκτοξεύτηκε από τα βόρεια αυτού του θύλακα προς το Ισραήλ.
 
Πηγή: ΑΠΕ
 

Δειτε Επισης

Φιντάν για ισχυρισμούς ότι τελικός στόχος του Ισραήλ είναι η Τουρκία-«Προετοιμασμένοι και για το χειρότερο σενάριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί έσωσαν βρέφος μέσα από όχημα που έβραζε στους 43 βαθμούς στην Καλιφόρνια
Καταδικάζει τις δηλώσεις Τραμπ για Χαμενεΐ το Ιράν-«Ασεβείς και απαράδεκτες»
Τραγωδία στην Αίγπυτο-Φορτηγό συγκρούστηκε με μικρό λεωφορείο, 18 νεκρές εργάτριες
Η Γερουσία δίνει στον Τραμπ την εξουσία να διατάξει νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν χωρίς την άδεια του Κογκρέσου
Ενθουσιώδης πιστός πέταξε στον Πάπα Λέοντα κασκόλ της Ρόμα και τον βρήκε στο κεφάλι
Ο Τραμπ απειλεί να βομβαρδίσει ξανά το Ιράν, εάν συνεχίσει το πυρηνικό πρόγραμμά του
Στους 115.857 οι Ρώσοι στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν στον πόλεμο της Ουκρανίας
Τρεις νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους κοντά στη Γαλλία
Οικονομικά ζόρια για τον Πούτιν-Μειώνει τις αμυντικές δαπάνες λόγω δημοσιονομικών πιέσεων