Φοβερό θανατηφόρο με θύμα 18χρονη έγκυο και μητέρα δύο παιδιών (pics)

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο τα μεσάνυχτα για νεαρό ζευγάρι. Νεκρή είναι μια 18χρονη εγκυμονούσα, μητέρα δυο βρεφών 17 και πέντε μηνών και σοβαρά τραυματίας ο 21χρονος συμβίος της, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον κύριο δρόμο Κυβίδων-Καντού.
 
Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού, πρόκειται για την Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας.

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ανέφερε πως το θανατηφόρο σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν «νεαρός 21χρονος, ενώ είχε ως συνοδηγό τη 18χρονη συμβία του και κατευθυνόταν νότια στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Καντού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα ν’ ανατραπεί διαδοχικά σε παρακείμενο χωράφι και να κτυπήσει σε περιτείχισμα».

Η 18χρονη εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο το θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού υπογράμμισε ότι, για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι προκαταρκτικές εξετάσεις δείχνουν αυξημένη ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται να μην έγινε χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Δειτε Επισης

Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα
Ανανέωση άδειας παραμονής Κενάν Αγιάζ ζητά από ΥΠΕΣ ο Σ. Παπαδούρης