Εγκλωβίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία
08:06 - 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε, γύρω στις τέσσερις το απόγευμα, σε διαμέρισμα στο Καϊμακλί, στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές, και στο μέρος έσπευσαν μέλη της δύναμης που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας.
Οι ένοικοι του διαμερίσματος αφού αντιλήφθηκαν την εκδήλωση της πυρκαγιάς εξήλθαν του διαμερίσματος με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου.
Στο διπλανό διαμέρισμα βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδάκια, τα οποία εγκλωβίστηκαν από τους καπνούς και διέφυγαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους. Έγινε διάσωση των παιδιών από τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τη χρήση φορητής κλίμακας.
Φαίνεται η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα ηλεκτρικής συσκευής η οποία βρισκόταν εντός της κουζίνας.