Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με φωτοβολίδες και καπνογόνα

Υποθέσεις παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, διερευνά η Αστυνομία εναντίον τριών νεαρών προσώπων, ηλικίας 16, 17 και 18 χρόνων, που εντοπίστηκαν να κατέχουν αριθμό βεγγαλικών. Τους νεαρούς εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας που μετείχαν σε συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη το βράδυ που πέρασε, για αστυνόμευση περιοχών όπου παρατηρούνται φαινόμενα οχληρίας και νεανικής παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.10 μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος, στην περιοχή των Λυκείων Κύκκου, στο Στρόβολο. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μία τσάντα που περιείχε 12 φωτοβολίδες, που όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που έγιναν, ανήκαν σε 16χρονη, ενώ εντοπίστηκαν επίσης ένα καπνογόνο και μία κροτίδα, που ανήκαν στον 18χρονο.

Ο 18χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ενώ με το πέρας των ανακρίσεων αφέθηκε ελεύθερος. Η 16χρονη επίσης ανακρίθηκε γραπτώς και στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε.

Λίγο νωρίτερα, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν για έλεγχο στην περιοχή της Εκκλησίας Αποστόλου Ανδρέα, στην Αγλαντζιά, όπου εντόπισαν δύο νεαρούς να περιφέρονται πεζοί. Μετά από έλεγχο που έγινε, στην κατοχή ενός από τους δύο νεαρούς, ηλικίας 17 χρόνων, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν πέντε κροτίδες και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας.

Δειτε Επισης

Κόλαφος το πόρισμα για Κολέττα και Νικολαϊδη-«Παραλείψεις καθόλη τη μακρά περίοδο που είχαν τα ηνία»
Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Αυτές είναι οι αυστηρές ποινές για τη χρήση λάστιχου-«Ο καθένας μας πρέπει πλέον να αλλάξει κουλτούρα»
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών