Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παγκύπρια συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του ΚΑ-ΑΣΔΥΚ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, η πρώτη παγκύπρια συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος (ΚΑΣ), της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΣΔΥΚ).

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, στη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ, που ήδη, συμπλήρωσε δύο μήνες γόνιμης παρουσίας, τονίστηκε ότι το νέο σώμα συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των αστυνομικών έχει τη φιλοδοξία να προσδώσει νέα πνοή στις σχέσεις των μελών της Αστυνομίας με το κράτος και τους πολίτες, καθώς και να προσθέσει στην πολυφωνία, όσον αφορά στη διεκδίκηση δίκαιων δικαιωμάτων των αστυνομικών και των πυροσβεστών.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τη μέχρι τώρα δραστηριότητα που ανέπτυξε ο ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ, με ιδιαίτερη αναφορά στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε ο Κλάδος με όλα τα πολιτικά κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες της πρώτης παγκύπριας συνάντησης ολοκληρώθηκαν με τον καθορισμό των επόμενων στόχων και προτεραιοτήτων του ΚΑΣ και τις διαδικασίες ενόψει της επικείμενης γενικής συνέλευσης των μελών του Κλάδου, τον προσεχή Οκτώβρη, και ακολούθως της εκλογικής συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στον ερχόμενο Δεκέμβρη, κατά την οποία θα αναδειχθεί το πρώτο Τμηματικό Συμβούλιο του ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα
Τελεσίδικη η απόφαση της ακύρωσης των τηλεπικοινωνιακών Σήφη-Δεν πάει Ολομέλεια, αναγκάστηκε και απέσυρε η Εισαγγελία
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη σήραγγα της Πάφου-Άρχισε διερεύνηση των αιτιών
Όχημα «πέτασε» από τον αυτοκινητόδρομο στη Λεμεσό και έπεσε σε άλλο δρόμο που περνά από κάτω
BINTEO: Στη μάχη και τέσσερα εναέρια μέσα για τη φωτιά κοντά στη σήραγγα στον αυτοκινητόδρομο
Συνεχίζεται στις 2 Ιουλίου η δίκη για την υπόθεση πολιτογραφήσεων με τελευταίο μάρτυρα τον ανακριτή
Παραμένουν ως έχουν τα καθήκοντα Αριστοτέλους και Δημητρίου, απαντά Υπ. Άμυνας και Ελεγκτική Υπηρεσία
Χειροπέδες σε 22χρονο στη Λεμεσό για την έκρηξη βόμβας σε μπυραρία-Στις πέντε οι συλλήψεις
Νέο μαρτυρικό υλικό με επιτόπιες μετρήσεις από τα κατεχόμενα στην υπόθεση Αϊκούτ