Ξυλοδαρμός καθηγητή από γονιό μαθητή που δεν φορούσε μάσκα στα Χανιά

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα την πρώτη μέρα ανοίγματος των σχολείων, καθώς παρόλο που η πλειοψηφία γονιών και μαθητών τήρησε ευλαβικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, έξω από τα σχολεία βρέθηκαν και οι γονείς-πεισματικά αρνητές της χρήσης μάσκας. 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, μάλιστα, σε γυμνάσιο στα Χανιά, όταν ένας γονέας μαθητή που δεν φορούσε μάσκα προχώρησε σε ξυλοδαρμό καθηγητή. Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, του πρώην περαστικού δήμου των Χανίων.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου ανακοίνωσε ότι το περιστατικό έγινε στην είσοδο του σχολείου. Ο μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πήγε να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί. Ωστόσο ο τελευταίος αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia
Άλλαξαν γεμιστήρα την ώρα της εκτέλεσης οι δράστες-Βρέθηκαν πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο