Χαμός σε αεροπλάνο-Καθηλώθηκε στο έδαφος επειδή επιβάτιδα δεν ήθελε να βάλει μάσκα

Μεγάλη αναστάτωση στη νυχτερινή πτήση Αθήνα-Ηράκλειο της Παρασκευής (11-09-2020) προκάλεσε η πεισματική άρνηση μίας επιβάτιδας να ταξιδέψει με τη μάσκα ατομικής προστασίας, όπως προβλέπεται από τα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Οι έντονες αντιρρήσεις της γυναίκας να υπακούσει στις υποδείξεις του πληρώματος, καθήλωσε το αεροσκάφος στον αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση.

Η πτήση με 200 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 22:40 τη νύχτα της Παρασκευής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το cretalive.gr επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση, γύρω στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορέσει μάσκα.

Άμεσα, οι αεροσυνοδοί της συνέστησαν να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, ωστόσο εκείνη αρνούνταν πεισματικά.

Στη συνέχεια, μετακινήθηκε σε άλλη θέση στο αεροσκάφος, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Λίγα λεπτά αργότερα ασθενοφόρο έσπευσε στην πίστα παραλαμβάνοντας τη γυναίκα. Η πτήση τελικά απογειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Τρόμος για 41χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ο πρώην της εισέβαλε στο σπίτι και απείλησε ότι θα τη θάψει
Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε το μωρό από το μπαλκόνι-«Με φακούς ακολουθούσαμε το κλάμα του»