Ισχυρή έκρηξη κοντά στην Τεχεράνη-Ένας νεκρός, αρκετοί τραυματίες, πολλές υλικές ζημιές

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα μπαταριών νοτιοδυτικά της Τεχεράνης προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου, τον τραυματισμό άλλων δέκα και ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα και τα κτίρια, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η έκρηξη, στην κομητεία Νασιμσάχρ "κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα μπαταριών, σκότωσε έναν άνθρωπο και ήταν αιτία να ακρωτηριαστεί ένας άλλος", δήλωσε ο αρχηγός του τμήματος της τοπικής πυροσβεστικής, Ιράτζ Τορκανί, στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν καθοριστεί και διεξάγεται έρευνα, πρόσθεσε ο αξιωματούχος. Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι "έκρηξη στην οδό Τοχίντ, νοτίως της συνοικίας Νασιμσάχρ, σημειώθηκε σε κατάστημα μπαταριών. Ένας νεκρός, τουλάχιστον 10 τραυματίες" είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, προσθέτοντας ότι "30 κτίρια και δέκα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές επίσης".
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Δασκάλα στις ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση
Συνελήφθη ο δήμαρχος του Νιούαρκ-Διαμαρτυρόταν για τη λειτουργία κέντρου κράτησης μεταναστών
Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι
Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Μάργκοτ Φριντλέντερ, μια από τις πιο γνωστές επιζήσασες του Ολοκαυτώματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο ύποπτος για την υπόθεση της Μαντλίν
Επιπλέον τρία δισεκατομμύρια για εφαρμογή του Συμφώνου για Μετανάστευση ανακοίνωσε η Κομισιόν